Experter på WooCommerce

Driver ni e-handel i dag och är nyfikna på WooCommerce? Ni kanske redan använder WooCommerce och vill vidareutveckla er butik? Vi på andEverywhere är experter på WooCommerce med lång erfarenhet.

Vi hjälper er med design, UX, integrationer, skräddarsydda funktioner och ökad försäljning. Ska vi köra igång? 

GP Batteries

WooCommerce – världsledande inom e-handel.

Visste ni att WooCommerce har funnits i över 10 år och är den största e-handelsplattformen på marknaden? Under åren har WooCommerce visat sig vara pålitligt, robust och funktionsfullt. Det bästa av allt är att WooCommerce i sig är helt gratis, vilket innebär att ni kan komma igång med er webbutik redan idag. Dessutom är WooCommerce integrerat med en mängd gratis tillägg som sömlöst integreras med WordPress.

Några exempel på vad ni kan göra med WooCommerce är flerspråkig webbplats, betallösning med till exempel Klarna Checkout, använda olika valutor, olika moms- och fraktklasser, importera produktdata via excel-filer, rabattkoder, lagerhantering, kundinlogg, orderhantering, produktfilter, med mera…

Vi är experter på WooCommerce och har byggt många olika speciallösningar genom åren; så som integrationer till affärssystem, B2B-lösningar, marketing automation och mycket mer.

Läs mer i vårt Magasin; Varför sälja med WooCommerce?

Varför WooCommerce?

Många integrationer

Till WooCommerce finns det massvis med färdiga lösningar för integration mot ert affärssystem och betallösningar

Anpassningsbart

WooCommerce är anpassningsbart bortom några gränser. Vi kan implementera alla speciallösningar er verksamhet kan tänkas ha

SEO-vänligt

WooCommerce är väldigt sökmotoroptimerings-vänligt redan från start - men vi hjälper er gå ännu längre

Utvalda kundcase

Malmstolen

Malmstolen kom till oss för att de ville börja sälja sina ergonomiska stolar online. Vi har byggt en skräddarsydd lösning i WooCommerce med modernitet i fokus och Svea Checkout som betallösning.

E-handel för Malmstolen i WooCommerce

GP Batteries

Skräddarsydd design och tema i WooCommerce med Klarna Checkout & nShift Delivery. GP Batteries ingår i GPBM Nordic som är specialister inom brandsäkerhet, batterilösningar och tillhörande produkter.

GP Batteries

Watchwear Sweden

WooCommerce-tema för Watchwear som säljer klockband och tillbehör. Klarna och Swish som betallösning samt koppling till Fortnox. Vi hjälper även Watchwear med digital marknadsföring och strategier för ökad försäljning.

Watchwear - E-handel i WooCommerce

Viltbilen

Vi har byggt en skräddarsydd e-handel i WooCommerce för Viltbilen. Webbplatsen har många skräddarsydda funktioner för hantering av utkörning, postnummer, SMS-aviseringar och tredjepartsintegrationer.

Viltbilen WooCommerce
  • GPBM Nordic
  • Best of Basic
  • Hus och Hemma
  • Watchwear logotyp
  • Trailstore logotyp

Kontaktformulär

Använd kontaktformuläret nedan för att snabbt och enkelt komma i kontakt med oss.

Bild från kontoret