fbpx
d

ANDEVERYWHERE

Hör av er!

Affärsutveckling

Med webben i fokus

andEverywhere drivs av Stefan Wikander som varit verksam i webbranschen i över 15 år. Efter att ha varit på ledningspositioner och drivit företag framåt som anställd togs beslutet att öppna i eget regi år 2019.

Vi kan webbutveckling, grafisk design, digital marknadsföring – men fokuserar på att hjälpa er från ett affärsmässigt perspektiv. Vi ser till att er webbplats konverterar och vi följer med er hela vägen på resan.

För att kunna göra detta vill vi lära känna er som kund och företag för att därefter kunna ta de bästa besluten för åtgärder.

andEverywhere är byrån som bryr sig.

Laptop med Google Analytics

projekt

200+

Hur arbetar vi i projekt?

f

Förstudie

01

Under projektstarten genomför vi en grundläggande förstudie för att identifiera ert behov av våra tjänster

s

Funktion & design

02

Utifrån förstudien tar vi fram de funktioner och eventuell design som krävs för att uppnå vårt mål

f

Utveckling & Implementering

03

Vi utvecklar och implementerar de tjänster och lösningar vi kommit överens om

s

Lansering & Uppföljning

04

Vi hjälper till att lansera det nya projektet och aktivt analyserar och följer upp resultaten

Vad sägs om oss?

Salomonssons Grafiska

Kan varmt rekommendera Stefan på andEverywhere. Inte bara för han är en hejare på tekniken kring webshoppar utan även har blick för design och funktion. Det gör ju inte saken sämre att han även behärskar Google ads och marknadsföring på sociala medier. Många plus från vår sida.

Stefan Salomonsson VD

Domaininfo AB

Stefan och jag har jobbat tillsammans i många projekt de senaste åren. Han är alltid full av idéer och är väldigt kreativ i sin framtoning med ett stort kundfokus och förståelse för affären. Stefan är pålitlig och passionerad och lägger ned hela sitt hjärta i varje projekt.

Paméla Smith Domain Project Director

Huma

Stefan har inte bara lång erfarenhet när de kommer till att utveckla och designa webbplatser, han har också fått en enorm erfarenhet och kunskap när det kommer till andra IT- och affärsrelaterade delar genom åren; SEO, säkerhet, databaser, projektledning med mera.

Erik Blomqvist Frontend Developer

Ring oss på 0709-388 112 eller maila till hej@andeverywhere.se