Om oss

Vi hjälper er springa förbi era konkurrenter

Stefan Wikander
Affärsutveckling

Med webben i fokus

andEverywhere drivs av Stefan Wikander som har erfarenhet av och arbetat i webbranschen i över 25 år. Stefan startade andEverywhere år 2019 efter att ha varit på flera ledningspositioner och drivit företag framåt som anställd.

I dag är vi ett gött mindre gäng i Göteborg som alla är mycket kompetenta inom webbutveckling, grafisk design, digital marknadsföring – men fokuserar på att hjälpa er från ett affärsmässigt perspektiv. Vi ser till att er webbplats konverterar och vi följer med er hela vägen på resan.

För att kunna göra detta vill vi lära känna er som kund och företag för att därefter kunna ta de bästa besluten för åtgärder.

andEverywhere är byrån som bryr sig.

Varför välja andEverywhere?

Service ikon
Service i världsklass

Vi finns där för er hela tiden. Vi tar våra åtagandet på största allvar och ni kan alltid nå oss.

Personligt engagemang

Vi bryr oss om er som kund och vill lära känna er verksamhet. Ni kan alltid bolla idéer och strategiska beslut med oss.

Lång erfarenhet

Vi har jobbat med webb sedan över 20 år tillbaka och kan hjälpa er med vad som helst inom området.

Prisvärda

Vi kombinerar vår personliga touch, långa erfarenhet och stora kompetens med priser ni har råd med. Att anlita oss ska alltid vara en investering.

Webbdesign- och utveckling på rätt sätt

Vi har över 25 års erfarenhet av programmering och grafisk design och vet att det i dag är väldigt enkelt för en lekman att sätta upp en webbplats med alla de tjänster som finns tillgängliga i dag.

Vi anser dock att det är skillnad på äpplen och päron. En webbplats som ska prestera i alla lägen kräver mycket mer i både planering, strategi, utveckling och kringtjänster än vad färdiga lösningar någonsin kommer kunna ge.

Välj oss för ett företag som bryr sig om er som kund och bygger på rätt sätt.