Referenser

Några av våra tidigare projekt

Malmstolen

Malmstolen kom till oss för att de ville börja sälja sina ergonomiska stolar online. Vi har byggt en skräddarsydd lösning i WooCommerce med modernitet i fokus och Svea Checkout som betallösning.

E-handel för Malmstolen i WooCommerce

Zacco

Zacco är en fullservicebyrå inom IP-rådgivning. Vi har byggt fem olika webbplatser med skräddarsydd design och tema i WordPress samt för fem olika språk. Vi hjälper även till löpande med landningssidor, webbutveckling och strategiska beslut gällande deras digitala närvaro.

Zacco-webbplatser i WordPress

GP Batteries

Skräddarsydd design och tema i WooCommerce med Klarna Checkout & nShift Delivery. GP Batteries ingår i GPBM Nordic som är specialister inom brandsäkerhet, batterilösningar och tillhörande produkter.

GP Batteries

LuxuryWatches Sweden

LuxuyWatches säljer nya och begagnade klockor från lyxsegmentet via nätet och sin butik i Stockholm. Vi har tagit fram en webbplats i WooCommerce för flera olika språk, valutor och integrationer av tredjepartslösningar.

LuxuyWatches WordPress WooCommerce

Salomonssons Grafiska

Vi tog fram en enklare webbplats i WordPress för Salomonssons Grafiska. Ett tryckeri i Göteborg med egen produktion som fokuserar på kvalitet, kundrelationer och leveanstid.

Salomonssons Grafiska - WordPress

Viltbilen

Vi har byggt en skräddarsydd e-handel i WooCommerce för Viltbilen. Webbplatsen har många skräddarsydda funktioner för hantering av utkörning, postnummer, SMS-aviseringar och tredjepartsintegrationer.

Viltbilen WooCommerce

ClickitUp by Ergosafe

Skräddarsytt tema med egen design samt Svea Checkout. Konfigurator byggd i React för kunds möjlighet att designa sitt egna räcke. Vi hjälper även löpande till med utveckling och strategi för flera av Ergosafes webbplatser.

ClickitUp by Ergosafe

Watchwear Sweden

WooCommerce-tema för Watchwear som säljer klockband och tillbehör. Klarna och Swish som betallösning samt koppling till Fortnox. Vi hjälper även Watchwear med digital marknadsföring och strategier för ökad försäljning.

Watchwear - E-handel i WooCommerce

Deltronic

Vi har byggt en skräddarsydd B2B-handelsplats  i WordPress med WooCommerce för Deltronic som säljer produkter inom brandsäkerhet. Webbplatsen hanterar flera olika prislistor, kunder med hierarki samt övrig funktionalitet.

Deltronic

TheMobileStore

Skräddarsydd design och kod för Themobilestore i e-handelsplattformen Kodmyran. Vi har under flera år även hjälpt till att optimera webbplatsen för ökad försäljning.

TheMobileStore - webbdesign i Kodmyran

Vill ni också vara med?

Använd kontaktformuläret nedan för att snabbt och enkelt komma i kontakt med oss. Eller ring Stefan på 0709-388112.